Void

The Void Unreleased Demo

Terug in 2008 maakte ik deel uit van de band The Void als leading lady. Het waren te gekke tijden met te gekke band leden.

De opnames zijn gemaakt in oefenruimte de Rock Supplies, in Amsterdam West. Elke vrijdag oefende we daar met onze liedjes. Ook hebben we opgetreden in diverse barretjes in Amsterdam, waaronder de Maloe Melo. De kwaliteit van de opnames is bij sommige nummers niet helemaal optimaal, maar het gaat om het idee. Mijn persoonlijke favorieten zijn Black Moon, Seasons Change en Far Away. Echter hebben alle nummers voor mij een diep emotionele waarden en luister ik ze af en toe graag terug.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Contact Met Isidore

Hey hallo! Wat leuk dat je mij wat wilt schrijven. Vul je gegevens in en ik stuur je zo snel mogelijk een reactie.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?